Hotels

 
 De Franse hoofdstad Parijs telt bijna 2.000 hotels, waardoor er altijd iets naar uw smaak te vinden zal zijn. Zoekt u een luxe hotel, een romantisch hotel of een modern hotel? Of gaat u liever voor het goedkoopste hotel in of nabij het centrum? Alles kan, in Parijs!

Romantische hotels

Een romantisch weekendje weg naar Parijs? Daar hoort uiteraard een overnachting in een passend hotel bij. In de wijk St Germain des Prés, verstopt in een goed onderhouden pand uit de 17e eeuw, zit Hotel Saint Paul, dat een prima keuze is voor een liefdevol uitstapje. Andere romantische hotels in Parijs zijn Relais Christine en Pavillon de la Reine.


Luxe hotels

Hotel Gramont Opera en Hotel Le Bristol zijn twee bekende Parijse vijfsterrenhotels, maar de beste keuze voor een luxueuze ervaring is wellicht Jays Paris. Dit veelgeprezen hotel ligt op steenworp afstand van de Arc de Triomphe en kan geboekt worden vanaf 450 Euro per kamer per nacht.

Moderne hotels

Op nog geen 500 meter van de Eiffeltoren ligt het 26 kamers tellende Hotel Sezz. Van buiten ziet het er wellicht uit als een standaard Parijs’ hotel, maar binnen overheersen strakke lijnen en duurzame materialen. Ook Kube Hotel en Hotel Ares staan bekend om hun stijlvolle, moderne inrichting.

Voordelige keuze

Vanaf 58 Euro per nacht kun je terecht in New Orient Hotel. Voor Parijse begrippen is dit een goedkoop hotel, zeker gezien de uitstekende ligging en dito service. Andere voordelige keuzes zijn Home Moderne en Port-Royal Hotel.
parijs - ebookers.nl