Parijs is, met 15 miljoen internationale bezoekers per jaar, de meest toeristische stad ter wereld. Vooral Europese toeristen trekken naar Parijs, voor een korte stedentrip of weekendje weg. Om een stedentrip te boeken verwijzen we je graag door naar:

 DeJongIntra.nl
 eBookers.nl
 Kras.nl
 Effeweg.nl
 3-dagen Parijs incl. busreis & NL rondleiding – VanNood.nl
 4-dagen Parijs incl busreis & NL rondleiding – VanNood.nl

Tijdens een stedentrip Parijs staan bezoekjes aan de Eiffeltoren of één van de vele Parijse musea bovenaan de must-see lijstjes van veel toeristen. Mede hierdoor behoren liefst drie musea in Parijs tot de meest bezochte musea ter wereld.

Hotels

Met al die toeristen is het hotelaanbod in Parijs enorm. Met ruim 75.000 kamers in meer dan 2.000 hotels is het lastig kiezen. We hebben daarom een selectie gemaakt met een aantal prima hotels in diverse prijsklassen: hotels in Parijs.

Vervoer

In ongeveer vijf uur rijd je van Utrecht naar Parijs, dus je kunt prima met eigen vervoer naar de Franse hoofdstad reizen. Houd hierbij echter wel rekening met bijkomende parkeerkosten, want parkeren in Parijs kan soms erg duur zijn.

Reis je liever wat relaxter? Pak dan de bus, de trein of het vliegtuig naar Parijs, of boek een volledig verzorgde stedentrip Parijs.

Hotels in Parijs

Slapen in de Lichtstad

Met bijna 2.000 hotels is er in iedere prijs- en smaakklasse voldoende keuze voor een overnachting in Parijs.

Trein naar Parijs

Supersnel met de TGV

Een unieke en bovenal erg relaxte ervaring: met dik 200 km p/u rijd je met de trein zó het centrum van Parijs binnen.

Weer in Parijs

Regen of zonneschijn?

Parijs is bij iéder weertype een prachtige stad, maar het kan zeker geen kwaad om de weersverwachtingen even te checken.parijs - ebookers.nl